Индекс | Предложете нова страница | Корекции
Пребарувај:  во: 

Мапи, водичи и туристи

Главна страница > Мапи, водичи и туристи

Веб страници

резултатите се подредени според: име · опис · популарност
МК: Страници за Македонија.
МК: Information about Macedonia: Major cities, history, religion, sports, weather, location, climate, land, nature, lakes, forum to express your thoughts of the site...
Информации за туризмот, историјата, уметноста, кујната и религијата во Македонија (на англиски јазик).
МК: Моја Македонија - веб посветен на Македонија. На англиски јазик.
МК: Информации за Македонија на француски јазик.
МК: Струмица на Интернет.
МК: Струмица на Интернет.
МК: Информации за Македонија.
МК: Претставување на едно македонско селце
МК: Веб страница на градот Велес.
МК: Велешки информатор.
МК: Страници за Виница.
Официјална WEB презентација на Виница - Македонија
Теракотни икони од Виничко кале
МК: Вратница.
МК: Официјална веб страна на Вратница.
Гари - најубавото село во Македонија. Цел на вебсајтот е популаризирање и заживување на едно од најубавите села во Македонија кое се одликува со прекрасна околина, негибната природа и еколошки чиста средина.
Се за Гевгелија.
Единствениот остров во Република Македонија.
МК: Водич низ Гостивар.
МК: Дојди во Македонија и твоето срце ќе остане тука
Живојно се наоѓа на 35 км од Битола. Над селото се протега планината Кајмакчалан, позната по кашкавалот. На другата страна се наоѓаат Пелистер и Пелагонската околина. Грчката граница е на само 10 км.
МК: Информации за Македонија.
МК: Село Колешино, Струмица.
Портал за забава и ноќен живот во Кочани.
Алтернативен туризам.
МК: За Македонија.
Информации за Македонија, историја, култура, етнологија, етимологија, занимливости поврзани со Македонија.
Информации за македонците во Обединетото Кралство.
Македонски железници
Дискусии, вести, погледи и информации во однос на историјата, наследството, културата и политиката на Македонија и македонците.
Информативна интернет страница, со разновидни информации претежно од Битола, Македонија и светот.
Мапи: Мапа на Република Македонија. Освен што е запечатена како FYR Macedonija, ова е фина мапа ако ви требаат патиштата и основните информации за Македонија.
МК: Апартмани Мими
МК: Мојот град Скопје е веб презентација изработена за изложбата My City која се одржа до Септември 2000 во Рио Де Жанеиро, Бразил.
МК: Мокрино е село на околу 27 километри од Струмица. Познато е по мокринските извори.
МК: Општина Виница, Македонија
Запознајте ги туристичките можности на Кочани.
МК: Информации за градот Охрид
МК: Портал на градот Охрид.
МК: Одлични страници за Охрид.
Национален парк „Пелистер“.
Најмување на професионални водачи на планина за сите региони во Македонија.
МК: Прва официјална страница на Преспа.
Најнови информации за случувањата во Прилеп.
МК: Придружнички услуги во Скопје.
МК: Одличен водич низ Скопје.
Вести од Македонија, совети и огласи за странци на англиски јазик.
МК: Официјална страница на Скопје, главниот град на Македонија.
Промоција на туризамот во Струга.
МК: Струмица.
Edinstvena stranicva celosno posvetena na istorijata na Tetovo i Tetovskiot kraj
Форум - Општина Виница
Прва веб страница за градот Штип.
МК: Забава низ Штип и пошироко. Новости од светот, забавни текстови, sms пораки, галерија, МП3ки, музика, филм.

сакам ова да ми биде почетна страница | индекс на македонските страници | додади страница во директориумот
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.