Индекс | Предложете нова страница | Корекции
Пребарувај:  во: 

Телекомуникации

Главна страница > Телекомуникации

Веб страници

резултатите се подредени според: име · опис · популарност
Skopje Wireless Network или Skopje WiFi представува збирна мрежа од повеќе мали мрежи во градот Skopje. Нејзината архитектура се базира на бежично, жичана мрежа на која можат сите да и се приклучат без никаква претплата или членарина. Нејзина цел е да овозможи комуникација, информација, достапност и секако развој на информатичката технологија. Со едноставно регистриање на порталот преку нашите пристапни точки (40% од Скопје) ќе можете да бидете во мрежа со над 100 луѓе. Преку мрежава можете да играте, разменувате податоци, комуницирате преку VOIP, користите дел од сервисите на серверите итн. SkWiFi-Skopje Wireless со својата инфраструктура и поставеност на уредите се повеќе се шири и ги спојува сите мали мрежи.
Евтини меѓународни разговори. Локалитет гарнизон приземје.
Димитрија Чуповски 19, Скопје
Испраќајте бесплатни SMS пораки на над 50 GSM провајдери во целиот свет.
Провајдер во Македонија за GPS услуги.
Увоз, продажба и сервисирање на телекомуникациска опрема, проектирање и инженеринг.
Картички за евтини меѓународни разговори.
Трекинг сервис
Продавница за мобилни телефони, сервис, опрема и услуги.
Дистрибутер на телекомуникациска опрема и телефони.
Словачка фирма која произведува пасивни оптички компоненти и има претставништво во Македонија повеќе од една година.
Се во врска со симбиан телефоните.Програми, Рингтонови, Речници,Логоа, Теми, Игри, ПОМОШ при избор на телефон и секакви проблеми кои што ве мачат за вашиот мобилен телефон.
Мобилен информатор, портал за мобилни телефони и мобилна технологија.
Информации и забава на Т-мобиле.

сакам ова да ми биде почетна страница | индекс на македонските страници | додади страница во директориумот
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.