сподели на пинг
Macedonia Search e македонси интернет портал. Обезбедува бесплатни услуги како пребарување, директориум, електронска пошта, мултимедија, телеком, архива на знаење, време и информатор. За повеќе информации погледнете го дното на оваа страница.


ДУИ со плус отчет за 100 дена Влада

понеделник, 29 септември 2014РадиоСлободнаЕвропа (Македонија) -- По отчетот на Владата, ДУИ на посебна прес конференција се пофали само со партиските достигнувања во извршната власт, нотирајќи ги реализираните проектите за Албанците.Извор: РадиоСлободнаЕвропа
Објавено: понеделник, 29 септември 2014
Врска: http://www.makdenes.org/content/article/26612064.html
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.