сподели на пинг
Macedonia Search e македонси интернет портал. Обезбедува бесплатни услуги како пребарување, директориум, електронска пошта, мултимедија, телеком, архива на знаење, време и информатор. За повеќе информации погледнете го дното на оваа страница.


РЕАКЦИЈА

понеделник, 29 септември 2014UtrinskiVesnik (Македонија) -- Генералниот менаџер на телевизија Канал 5, Иван Мирчевски, во реакцијата испратена до „Утрински весник“, во врска со текстот објавен во вчерашниот број со наслов „Цеца се одомаќини на македонските телевизии“, појаснува дека е направена грешкаИзвор: UtrinskiVesnik
Објавено: понеделник, 29 септември 2014
Врска: http://www.utrinski.mk/default.asp?ItemID=812AD7FFA31C204B9BE8BF005DB5B7E7
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.