сподели на пинг
Macedonia Search e македонси интернет портал. Обезбедува бесплатни услуги како пребарување, директориум, електронска пошта, мултимедија, телеком, архива на знаење, време и информатор. За повеќе информации погледнете го дното на оваа страница.


Оланд го загуби Сенатот

понеделник, 29 септември 2014UtrinskiVesnik (Свет) -- Централнодесничарска партија и' одзеде најмалку 20 места на левицата, која го загуби мнозинството во Горниот дом на парламентотИзвор: UtrinskiVesnik
Објавено: понеделник, 29 септември 2014
Врска: http://www.utrinski.mk/default.asp?ItemID=91EFDDFEAF66144B8065146E3B6EBFCC
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.