сподели на пинг
Macedonia Search e македонси интернет портал. Обезбедува бесплатни услуги како пребарување, директориум, електронска пошта, мултимедија, телеком, архива на знаење, време и информатор. За повеќе информации погледнете го дното на оваа страница.


Пет часа на студ лежев покрај мртвото тело на другарот Никола

вторник, 30 септември 2014Dnevnik (Хроника) -- Искусниот планинар Никола Јашманковски (67) откако се искачил на два врва се струполил на земја додека се симнувал од планината, а другарите се обиделе да го спасат, но безуспешноИзвор: Dnevnik
Објавено: вторник, 30 септември 2014
Врска: http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=9586A431743BEF4E8F24F11FB798F78C
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.