сподели на пинг
Macedonia Search e македонси интернет портал. Обезбедува бесплатни услуги како пребарување, директориум, електронска пошта, мултимедија, телеком, архива на знаење, време и информатор. За повеќе информации погледнете го дното на оваа страница.


Претседателот на театарскиот совет по секоја цена сакаше да не ја подготвуваме претставата „Еригон“!

вторник, 30 септември 2014Dnevnik (Актуелно) -- Тој и првенецот на театарот шират шпекулации дека пропаѓаме, дека веќе го нема Драмски театар. Нека, нека. Гладна кокошка, просо сонува. Безобразлак, ем те тепа ем не ти дава да офкаш. Е, нема, богами, така да биде. Ќе се види кои сме и што сме, наведува во своите записи СтефановскиИзвор: Dnevnik
Објавено: вторник, 30 септември 2014
Врска: http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=4459256085353E44B0753BD9647BBDED
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.